Home Producten Plooitechnieken Fotos Contact Producten

Vouwgordijnen
Vitrage
Overgordijnen
Inbetween
Panelen/vlakgordijnen
Jaloezieën (horizontaal)
Lamellen (verticaal)
Rolgordijnen
Plissé

 

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn “hot” en terecht natuurlijk, want deze tijdloze raamdecoratie past perfect in moderne en klassieke interieurs. Alle uitvoeringen worden pasklaar gemaakt van bijna alle overgordijnen of vitragestoffen. Dit alles uiteraard in eigen atelier.
vouwgordijn
Vitrage
Vitrage is inmiddels niet meer weg te denken uit ons interieur, in combinatie met overgordijnen of als enkele raamdecoratie. Vitrage filtert het binnenvallende licht en laat uw interieur nog mooier uitkomen. Naast zeer veel uni kleuren zijn er tegenwoordig ook heel veel dessins, gedrukt, geweven en geborduurd. Elk met een eigen stijl en sfeer.
vitrage

Overgordijnen
Overgordijnen zijn er eigenlijk in twee soorten n.l. kamerhoge gordijnen en banenstof. Een kamerhoog gordijn heeft een hoogte van ongeveer 270 cm en de breedte kunt u zelf bepalen. U krijgt hierin dus geen naden meer. Ook is er vaak geen zoom nodig omdat de meeste stoffen door de fabrikant van een prachtige loodveter worden voorzien. Een banenstof is meestal 140 breed. Hier moeten dus de "banen" aan elkaar genaaid worden om de breedte te krijgen die u nodig hebt. Op een banenstof staat vaak een motief. Met het maken houden wij er dan ook rekening mee dat dit z.g. patroon mooi doorloopt zodat de naad nagenoeg onzichtbaar wordt. Laat een naad u niet ervan weerhouden om de stof te kiezen die u mooi vind. Dit zou jammer zijn. Ik ben ervan overtuigd dat u al vele malen een banenstof ergens heeft zien hangen zonder dat het u opgevallen is dat er een naad loopt!

overgordijn
overgordijn
Inbetween
Een inbetween is geen echte vitrage maar is ook geen overgordijn. Het zit er precies tussenin. Overdag sluit u er de lichtinval nagenoeg mee af, terwijl s'-avonds de overburen juist wel naar binnen kunnen kijken. U kunt dit voorkomen door de inbetweens te combineren met een overgordijn. U hebt dan niet alleen overdag maar ook s'-avonds vrij zicht op uw gordijnen.
inbetween
Panelen / vlakgordijnen
Als u van strak houdt zijn panelen een prachtig alternatief voor vitrage en zelfs voor overgordijnen. Zeker bij grote glaspartijen zoals schuifpuien levert dit een schitterend resultaat op.
paneel
Jaloezieën (horizontaal)
Met horizontale jaloezieën kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer. U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en de gewenste lichtinval is zelf te bepalen. Er is een ruim aanbod van horizontale jaloezieën in hout, aluminium en kunststof. Ook in de lamelbreedte zijn diverse opties 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. Tevens hebt u de keuze uit diverse kleuren ladderband en bedieningssystemen.
jaloezieën
Lamellen (verticaal)
Met verticale jaloezieën kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer. U geniet van een vrij uitzicht zonder enige inkijk en de gewenste lichtinval is hierbij ook zelf te bepalen. Zo bestaat er ook een ruim aanbod van verticale jaloezieën in stof, aluminium en kunststof in vele kleuren
lamellen
Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn zeer geschikt in elk interieur. Door de grote variatiemogelijkheden in stoffen en uitvoeringen. Een rolgordijn is compact en is goed te plaatsen in vrijwel elk kozijn. Een rolgordijn wordt bijvoorbeeld in de kinderkamer veel gebruikt als lichtverduisteraar of om de warmte af te stoten.
rolgordijn
Plissé
Wat voor raam u ook heeft, met een plissé zijn uw mogelijkheden haast onbeperkt. U kunt hiermee zowel sfeer creëren, zon weren of zorgen voor privacy. Plissé is verkrijgbaar in vele verrassende modellen.
plisse