Een kijkje in het Atelier

Welkom bij Gordijnatelier Lianti! Mijn naam is Simone Hultermans. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de woninginrichting en het confectioneren van gordijnen heb ik eind 2000 mijn eigen gordijnatelier opgericht; LIANTI.

undefined undefined


Vanuit een professioneel atelier in Tilburg lever ik gordijnen en gordijnstoffen aan particulieren en bedrijven. Ik heb een mooie collectie gordijnstoffen van onder andere de volgende merken; Unland, T-Label, Headlam en Toppoint.  

 

undefined undefined

 

Naast allerhande soorten gordijnen zoals vouwgordijnen, vitrages, overgordijnen, panelen, etc., lever ik ook jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en andere vormen van raamdecoratie. Bekijk hier de diverse mogelijkheden. Het monteren hiervan is uiteraard bij mij ook in vertrouwde handen. 

 

Wij werken op afspraak
Wilt u stoffen komen bekijken, inspiratie opdoen of de showroom bezichtigen, bel dan even naar 06-52044774. Indien gewenst kom ik vrijblijvend bij u thuis om samen met u passende gordijnen uit te zoeken. Onze exclusieve werkwijze heeft al veel tevreden klanten opgeleverd!

 

Atelier Lianti zit aan de Korvelseweg 209 in Tilburg

 

Tot ziens in het Atelier!

Bekijk hier foto’s van ons werk.